Workshops en Informatie


 

 

Voormoeders - 06 oktober

Alle vrouwen zijn moeder van de Aarde, zoals Moeder Aarde onze grote moeder is.

We zorgen voor elkaar, helpen elkaar, geven leven, voeding en liefde op alle niveaus, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Hierom ook een nieuwe cursus genaamd Voormoeders, in deze cursus gaan we met elkaar de verdieping in onszelf zoeken en delen. We hebben allemaal veel meer in ons dan we zelf denken of geloven. En deze krachten die we soms onbewust gebruiken, gaan we nu bewust leren gebruiken. Dit gaan we doen met de kracht en hulp van onze vrouwelijke voorouder lijn.

De voorouders zijn in alle natuurtradities heel belangrijk, omdat we onze Eigenschappen, Krachten, Genen en DNA van onze voorouders ontvangen hebben. Maar ook onze normen en waarden en gedragingen zijn vaak doorgegeven. Natuurlijk zit er veel in ons wat we zelf ontwikkeld hebben door het levenspad te lopen dat we lopen. Omdat we veel van onze voorouders hebben meegekregen, wil dit nog niet zeggen dat dit iets is waar we blij mee zijn of wat bij ons hoort.

En dit gaan we in deze cursus ontdekken. Wie zijn wij? Wie waren onze voorouders? En wat willen we van hun overnemen? En wat willen we aan hun teruggeven?

Door deze voorouderlijn te lopen gaan we inzichten krijgen in onszelf. We kunnen healingen geven waar nodig is en onszelf hierdoor helpen.

We gaan kennis maken met de 7 voormoeders in onze voorouderlijn. Iedere cursusdag gaan we een voorouder ontmoeten, leren kennen, zien wat we van hun overgenomen hebben, en ook kijken wat we aan hun terug willen geven.

Deze cursus is alleen bestemd voor vrouwen. Voor meer informatie klik hier
Sjamanistische Massage dag - 13 oktober

Sjamanistische massages worden gegeven met kleding aan, en begeleid met muziek, ratels, drum, veren, stenen en meer. Net wat nodig is om een speciale vorm van massage te ervaren.

Deze dag ga je ervaren en leren om een sjamanistische massage te geven en ontvangen. Een dag vol met informatie, ervaringen, delen en genieten.
Je hebt geen ervaring nodig om hieraan deel te nemenPlaats:            Centrum Djoj
Data:              13 oktober 2018
Tijd:                10:00 tot 16:00
Kosten:           € 65,- 
Aanmelden:    dequest@live.nl 

  

Basiscursus Sjamanisme - 17 & 18 november

In dit weekend gaan we de basis van het Sjamanisme ervaren.
We gaan o.a. werken met trancereizen, richtingen, elementen, voorouders, de Ziel, krachtdieren en de 3 werelden. Er zijn 3 nieuwe basiscur
sussen. 2 weekenden en 1 avondcursus.
Voor meer informatie klik
hier


 

Opleiding Energetisch Healer jaar 1 - 19 januari

In deze opleiding werken we met: trancereizen, trancedansen, soul-retrieval, Shape-shifting, heilige ruimtes, healen op afstand, energetische bescherming, aardse bescherming, verschillende healingtechnieken, werken met spirits, gidsen en krachtdieren, rituelen, massages, familie opstellingen en veel meer. De basis is Sjamanisme, maar we gebruiken ook andere healing stromingen in deze opleiding.

Als je interesse hebt en jezelf beter wilt leren kennen is dit een mooie kans om op een energetische manier healing te ervaren en delen. Inzichten in jezelf te krijgen, en je krachten en talenten te ontdekken.

De opleiding bestaat uit 3 jaar. Het is mogelijk ieder cursusjaar apart te volgen en dan te beslissen of je verder wilt gaan of niet. Ieder jaar dat je de opleiding volgt wordt afgesloten met een certificaat. In het derde en laatste jaar krijg je een certificaat en na je examen een diploma.

Ieder opleiding jaar bestaat uit 9 zaterdagen of zondagen en wordt afgesloten met een Certificaat als je het gehele jaar gevolgd hebt.

Zie pagina Energetisch Healer voor alle informatie over jaar 1 en de data, klik
hier
 Opleiding Universeel Healer - 23 september

We gaan per dimensie een Healerdag houden.
De inwijding van de dimensie waar we mee gaan werken wordt eerst een groepsinwijding, dus niet apart per persoon zoals bij de Universal Rites gegeven, zodat je kunt ervaren wat deze dimensie is en wat de kracht van deze dimensie is.
En op de dag zelf gaan we leren hoe we met deze dimensie kunnen werken, healen en deze in onze eigen healingen kunnen interpreteren, maar ook hoe je jezelf hiermee kunt verbinden en het naar het hier en nu kan halen om mensen weer heel te maken.
Heb je de Universal Rites al gevolgd en alle 12 inwijdingen ontvangen, dan zal je merken dat er bij deze nieuwe inwijdingen een verdieping komt.
Voor meer informatie klik
hier


 

Privé Sessies, Rituelen en Inwijdingen

Wil je een keer sjamanisme ervaren zonder dit te delen met een groep? Heb je behoefte aan een klankhealing, sjamanistische healing? Heb je vragen over je levenspad waar je via een trancereis en/of op rituele manier antwoorden op wilt zoeken? Ben je de balans in jezelf kwijt? Is je energie zo gedaald dat alles je moeite kost? We kunnen je helpen met een healing sessie, een inwijding of een ritueel.
 
Onderstaand de mogelijkheden die we je kunnen bieden:
 
Coaching
- Privé Coaching
- Life Coaching
- Hulp op je levenspad

Inwijdingen:
- Dimensionale Inwijding – The Universal Rites ™
- In the Womb
- Munay Ki
- Nusta Karpay
- Atlantis Inwijdingen

Rituelen:
- Geboorte
- Van kind naar Volwassene
- Van single naar Relatie
- Overgang - Menopauze
- Overlijden

Orakelen:
- tarot
- veren- en stenenorakel

Healing
- sjamanistische begeleiding
- energetische healingen,
- sjamanistische healingen,
- soul-retrieval,
- trance-communicatie, -reizen, -meditatie
- trance healing & trance reading
- healing vorige levens
- Sjamanistische familieopstellingen,
- Reiki,
- klankhealing,
- regressie en meer
- familie reiniging, voorouder healing
 
Ben je geďnteresseerd in een privé sessie? Neem contact met me op
Caro Daalder 06 24 20 55 81 of mail dequest@live.nl 

 

  

 

Contact:

Voor meer informatie en afspraken kun je bellen of mailen met:

Caro Daalder

Mobiel: 06-2420 5581

Mail: 
dequest@live.nl  

 

 

 


 

 

 

  Site Map