Het Grootste Indoor Sjamanistisch Festival

Foto_Uil_2_SF12 
Fotograaf:Anan Kaewkhammul
 
 Zaterdag 20 oktober 2018 
In Centrum Djoj te Rotterdam Aanmelden
Sjamanen 2018
Programma 2018
Dag Indeling
InformatieEen dag van 10:00 tot 22:00
Met 24 workshops, begin en eindritueel, verschillende healingen, en verkoop
50,- inclusief alle workshops, healingen, koffie en thee voor de hele dag en avond.
Lieve mensen,

 
Na een geweldig festival in 2017 waar we gewerkt hebben met de transformatie van de Slang, gaan we in het nieuwe festival in 2018 werken met de wijsheid en mystiek van Uil.

Een nieuw festival met hetzelfde concept.
Een opening en sluitingsritueel, 4 rondes met workshops door de dag heen waar je in totaal uit 24 workshops kunt kiezen. Natuurlijk ook de sjamanistische healers zullen weer aanwezig zijn. En weer een fantatisch gevarieerd programma aanbod.
De meeste sjamanen geven 2 workshops, hierdoor wordt het makkelijker om elke sjamaan toch te ervaren en je favoriete workshop te kiezen. 


De inschrijvingen van de workshops vinden plaats op de dag zelf. Vanaf 10 uur gaan de deuren van centrum Djoj open en kun je jouw naam op de lijst van je favoriete workshops vermelden. De lijsten liggen in de Serre op volgorde van tijd en alfabetische naam van de Sjamanen. Het is niet de bedoeling dat je meerdere workshops invult op hetzelfde tijdstip. Mensen die nog graag naar een bepaalde workshop willen zijn dan teleurgesteld omdat ze denken dat deze vol is.

Tussen de workshops door is er voldoende tijd om nog even na te praten, rustig te zitten, tussendoor iets te eten, het toilet te bezoeken en natuurlijk om de verkoopstands te bezoeken. De stands stoppen namelijk om 19.00 uur met de verkoop.

Bij de entreeprijs is  de hele dag en avond aan alle activiteiten deel te nemen. Koffie en Thee zijn inbegrepen. De aanmeldingen gaan via Centrum Djoj klik 
HIER om gelijk naar de aanmelding te gaan. Hierdoor werken we dit jaar niet met toegangsbewijzen, maar krijg je gelijk via de mail een bevestiging van inschrijving. Je naam komt hierdoor op een lijst te staan en bij aanmelding aan de balie op de dag zelf afgevinkt bij binnenkomst.
 
Maak kennis met het sjamanisme, de diverse stromingen en met elkaar.


Caro Daalder
Contact:

Voor meer informatie en afspraken kun je bellen of mailen met:

Caro Daalder

Mobiel: 06-2420 5581

Mail: 
dequest@live.nl   

[home] 
 

 

  Site Map