Sjamanisme
enhanced-buzz-13163-1339528227-1
.

 Er beginnen nieuwe basis cursussen sjamanisme op woensdagavonden:
18 september 2019

Kijk onderaan deze pagina voor data en prijzen.  

 

Sjamanisme is een van de oudste vormen van natuurtraditie, en werd op elk continent beleefd, in de vorm van de bestaande cultuur van dat continent. Sjamanisme gaat ervan uit dat alles wat bestaat: mensen, dieren, bomen, planten, stenen, sterren, Universum, natuurelementen etc. een eigen bewustzijn heeft en bezield is, en dat alles met elkaar verbonden is. We maken allemaal deel uit van een groter geheel het Groot Mysterie, alles en iedereen heeft zijn eigen energie en we houden elkaar in evenwicht.

Het evenwicht zorgt ervoor dat de verbinding tussen al wat is sterk blijft, en we een natuurlijke balans in onszelf en alles om ons heen ervaren. Soms wordt deze balans verstoord door de ervaringen die je in je leven opdoet. Sjamanisme kan je helpen het evenwicht in jezelf te herstellen en jouw wezenlijke kwaliteiten te (her)vinden.

Alles heeft een donkere en een lichte kant. Zo ook wij zelf. We hebben positieve en negatieve gevoelens, gedachten en ervaringen. De lichte en donkere kant van onszelf is niet altijd in balans. We hebben de neiging ons op één kant te richten. Iedereen heeft alle aspecten in zich en juist door ze allemaal onder ogen te zien en ze te leren kennen en begrijpen kun je alle kanten van jezelf ook accepteren en komt er meer ruimte vrij om te zijn wie je bedoeld bent te Zijn. Hierdoor herstelt ook de balans in je leven.

We werken met rituelen die uit verschillende sjamanistische stromingen voortkomen. Deze rituelen kunnen je helpen contact te maken met je kern, waardoor je inzicht krijgt in jezelf en het leven om je heen. Met dit inzicht kan je de balans in jezelf weer herstellen. Binnen het sjamanisme zijn er verschillende werelden waaronder de bekendste drie de bovenwereld, de middenwereld en de benedenwereld zijn.
De middenwereld is de wereld waarin we leven. De andere werelden kunnen we bereiken via trancereizen gesteund door krachtdieren, gidsen, en andere helpers. In al deze werelden kunnen we inzicht krijgen in, en healing ontvangen voor onszelf, ons levenspad en het grote geheel
.

 

Basiscursus Sjamanisme

In deze cursus gaan we de basis van het Sjamanisme ervaren.
We gaan o.a. werken met trancereizen, richtingen en elementen, voorouders, de Ziel, krachtdieren en de 3 werelden. Deze cursus helpt je het pad van sjamanisme te bewandelen en te ervaren wat sjamanisme voor je kan doen.

 

Plaats

Centrum Djoj

Data

18 sep, 23 okt, 13 nov, 11 dec, 15 jan

Tijd

19:30 tot 22:15

Kosten

€ 35, per cursusavond (ook bij afwezigheid verplicht betalen)

Aanmelding

dequest@live.nl

      

Contact:

Voor meer informatie en afspraken kun je bellen of mailen met:

Caro Daalder

Mobiel: 06-2420 5581

Mail: 
dequest@live.nl  

 

 

[home]

 

 

 
 

 

  Site Map