Programma Sjamanistisch Festival 2019 
dolphin-1974975_1920Aanmelden
Festival 2019
Sjamanen 2019
Dag Indeling
InformatieHierbij het begin van het programma
Het staat op alfabetische volgorde en wordt verwerkt zodra er meer informatie binnenkomt.


 

Anne & Jacinta  www.inresonantie.nl
Workshop: Klankhealing Concerten

Een uitnodiging voor een innerlijke reis, drijf mee op de golven van resonanties naar de klank van de stilte……
Je bent van harte welkom om je mee te laten nemen in dit “klankenbad” een reis zonder grenzen op klanken en frequenties van vele instrumenten;
ont-moet de helende frequentie van licht en liefde.
Terwijl je comfortabel ligt of zit op een matrasje wordt je uitgenodigd om je aandacht naar binnen te keren. Langzaam zal de ruimte zich vullen met klanken en kan je ervaren hoe de frequenties op jou inspelen en gaan mee resoneren met jouw unieke natuurlijke 
trilling. Tijdens het concert begeven wij ons tussen de deelnemers en bespelen hierbij diverse inheemse instrumenten uit verschillende delen van de wereld. Zoals de didgeridoo uit Australië, klankschalen uit Tibet, een Chinese gong, sjamanen trommels, rainsticks, waterphone uit Hawaï, Halo en diverse andere instrumenten.
Boventonen en stemvibraties worden ook geïntegreerd in de klankbeleving. Zo wordt een energieveld opgebouwd,
van intentie en frequenties. Begrippen als tijd en plaats worden weggevaagd. Wij noemen dit “het veld van gelegenheid” waar alles mag en niets moet.

Een ieder kan eruit halen wat op dat moment van belang is, datgene wat met hem of haar mee resoneert. Het klankgebeuren wat ontstaat, is volledig afgestemd op de aanwezige deelnemers, de locatie en het grote geheel.

Ieder klankconcert staat geheel in het NU en is daardoor iedere keer weer verrassend en nieuw. Maak je eigen
unieke klankenreis en ervaar de ruimte en stilte in jezelf, open en verwarm je hart.

“inresonantie”
Anne &Jacinta van “Inresonantie” geven al vele jaren Klankhealing Concerten.

Door onze jaren lange ervaring en ontwikkeling in het werken met de helende kracht van de klanken, hebben wij de concerten die wij geven steeds verder kunnen ontwikkelen en verfijnen. Wij werken vanuit een liefdevolle intentie met aandacht en zorgzaamheid. Waarbij wij ons verbonden voelen met de bron en alles wat leeft.

We verwelkomen je graag op een van onze concerten.

 Caro Daalder   
www.carodaalder.nl 

Workshop: De Kracht van Dolfijn

Dolfijnen zijn bijzondere dieren. De krachten die ze hebben zijn nog niet helemaal ontdekt. Maar de krachten die we van dolfijnen kennen zijn, speelsheid, communicatie, groepsenergie, jachtinstinct, samenwerking en nog heel veel meer. De volle maan hoort ook bij de dolfijn, en dit 13e sjamanistische festival krijgt de energie van de volle maan mee, die de dag erna op haar hoogtepunt is.
Hoe kunnen wij de kracht van dolfijn in ons leven gebruiken?
Laten we dat met elkaar gaan ervaren! 

Cees Elenbaas    www.ochtendnevel.nl
Sjamanistische Healingen - Privé sessies

De sjamanistische healingen die ik geef zijn intuïtieve healingen om de energie van de cliënt weer in balans te brengen. Deze healingen geef ik op lichamelijk, energetisch en zielsnivo.

Door trommelen en zingen maak ik contact met de spirits om hun hulp en bescherming te vragen tijdens de healing. De spirits helpen me afstemmen op en contact maken met de ziel van de cliënt. Door middel van beelden en gevoelens die ik door krijg wordt me duidelijk gemaakt waar bij deze specifieke healing aan gewerkt mag worden. Bij de healing maak ik gebruik van magnetiseren, geleide meditatie of ga ik in trance waarbij ik een reis maak naar de werelden voor of met de cliënt.
De duur van de healing is een half uur maar kan nog enkele dagen doorwerken. Ervaring leert dat deze healingen een grote verandering in ons leven kunnen bewerkstelligen door de aanraking op zielsniveau. 

Cees Elenbaas    www.ochtendnevel.nl
Workshop: Drumworkshop

Drumworkshop waarbij we Uil in de stilte ontmoeten. Gezamenlijk gaan we drummen om bij onszelf te komen, elkaar te verwelkomen en alles om ons heen. Al drummend verbinden we ons met de energie van Uil die we tijdens de trancereis ontmoeten.
De workshop wordt gegeven door sjamaan Ochtendnevel.
Meenemen: eigen drum (als je die niet hebt kun je er een lenen), deken en sokken voor tijdens de trancereis 

Coen Tuerlings    www.shamantouch.com
Workshop: Tribal Circles

Coen noemt zichzelf een "Tribal Coach", een expert in krachtvelden en resonantie bewustzijn binnen relaties en groepen. Een Tribal Coach laat zich beïnvloeden door oorspronkelijke denkwijzen van sjamanistische gemeenschappen en creëert nieuwe technieken die ten dienste staan voor de gemeenschap in het algemeen.

Tribal Circles is een krachtige sjamanistische workshop waarmee je waardevolle verbindingen kunt maken tussen het fysieke en het niet-fysieke, tussen het hoofd en het hart en de samenhang van resonantie-velden in relaties.

Geniet van je volle levendigheid via adem, beweging, geluid en aanraking. Verdiep je intieme relatie met de tribe en sta jezelf toe geraakt te worden door een diepere verbinding met jezelf en anderen.

Tribal Circles is een plaats waar je thuis kunt komen in je eigen proces van ontwaken, gericht op het ervaren van de Tribal Spirit en het waar maken van je voorbestemming.

Een krachtige manier om je innerlijke wereld te verdiepen, groots, belichaamd en verbonden met gelijkgestemde mensen die op een missie zijn om wonden, trauma's en verwaarlozing te helen, samen in verbinding.

Leer om blokkades in je levensstroom te ontdekken en te herstellen. Blokkering in de levensstroom leiden tot verlies van energie, disharmonie in het functioneren van je lichaam en onrust in je denken.

Door zelf het potentieel van je resonantie-veld te ervaren, groeit je zelfvertrouwen om met de dagelijkse beslommeringen om te gaan. Je wordt uitgedaagd om je persoonlijke kracht te gebruiken, van anderen te leren en dit na de training voort te zetten.

Stimuleer bewust contact met andere niveaus van realiteit waar transformaties kunnen plaatsvinden.

Tribal Circles geeft je inspiratie voor een concreet doel in je leven. Je leert bewust keuzes te maken op basis van zelfkennis en zelfwijsheid. Dit voelt als een opluchting! Leven vanuit je oorsprong levert uiteindelijk meer passie, levenslust en kracht op. 

Ilonka Heideveld   www.loosterveld.nl
Workshop: Heilige Ademceremonie: Het lied van Dolfijn

Dolfijnen zingen. Ze zingen van ademen. Van hoe je door je af te stemmen op je ademhaling, je afstemt op je ziel. Ze zingen van de scheppende kracht van water. Met hun lied nodigen ze je uit je af te stemmen op je ademhaling, naar binnen te keren en contact temaken met je ziel. Te luisteren naar jouw zielslied. Om thuis te komen bij jezelf en om te luisteren naar wat er in jouw leven geboren mag worden.

In de trancereis ga je zwemmen met dolfijnen. Luisteren naar hun lied. Je verbinden met jouw zielslied, met wat er in je levengeboren mag worden. Aan sluitend maken we een offer van zaden en bloesem om dat lied kracht bij te zetten. Met je adem verbind je je met je offer en dat mag je meenaar huis nemen.
Ilonka Heideveld  
www.loosterveld.nl

Terug naar je natuur

In balans zijn, met jezelf, met je omgeving. De eerste mensen die hier rondtrokken, warenonderdeel van de natuur. Door in balans met de natuur, met Moeder Aarde, televen, waren ze zelf in balans. Wij leven niet meer in de natuur, maar gaan de natuur in om bij ons zelf thuis te komen. En toch, ergens diep van binnen ben je nog steeds onderdeel van en verbonden met de natuur.

In de trancereis neem ik je mee de natuur in, word je weeronderdeel van de natuur. Krachtplekken, bomen, stenen, dieren, door je er mee te verbinden, verbind je je met jouw natuur, kom je bij jezelf thuis. Jij, mooie man, mooie vrouw, vol in je schoonheid, vol in je kracht, vol in je zachtheid, goed zoals je bent. Aansluitend doen we een kleine ceremonie om je verbindingkracht bij te zetten.Contact:

Voor meer informatie en afspraken kun je bellen of mailen met:

Caro Daalder

Mobiel: 06-2420 5581

Mail:
dequest@live.nl


 

[home]

  
 

 

  Site Map