Programma Sjamanistisch Festival 2019 
dolphin-1974975_1920Aanmelden
Festival 2019
Sjamanen 2019
Dag Indeling
InformatieHierbij het begin van het programma
Het staat op alfabetische volgorde en wordt verwerkt zodra er meer informatie binnenkomt.


 

Anne & Jacinta  www.inresonantie.nl
Workshop: Klankhealing Concerten

Een uitnodiging voor een innerlijke reis, drijf mee op de golven van resonanties naar de klank van de stilte……
Je bent van harte welkom om je mee te laten nemen in dit “klankenbad” een reis zonder grenzen op klanken en frequenties van vele instrumenten;
ont-moet de helende frequentie van licht en liefde.
Terwijl je comfortabel ligt of zit op een matrasje wordt je uitgenodigd om je aandacht naar binnen te keren. Langzaam zal de ruimte zich vullen met klanken en kan je ervaren hoe de frequenties op jou inspelen en gaan mee resoneren met jouw unieke natuurlijke 
trilling. Tijdens het concert begeven wij ons tussen de deelnemers en bespelen hierbij diverse inheemse instrumenten uit verschillende delen van de wereld. Zoals de didgeridoo uit Australië, klankschalen uit Tibet, een Chinese gong, sjamanen trommels, rainsticks, waterphone uit Hawaï, Halo en diverse andere instrumenten.
Boventonen en stemvibraties worden ook geïntegreerd in de klankbeleving. Zo wordt een energieveld opgebouwd,
van intentie en frequenties. Begrippen als tijd en plaats worden weggevaagd. Wij noemen dit “het veld van gelegenheid” waar alles mag en niets moet.

Een ieder kan eruit halen wat op dat moment van belang is, datgene wat met hem of haar mee resoneert. Het klankgebeuren wat ontstaat, is volledig afgestemd op de aanwezige deelnemers, de locatie en het grote geheel.

Ieder klankconcert staat geheel in het NU en is daardoor iedere keer weer verrassend en nieuw. Maak je eigen
unieke klankenreis en ervaar de ruimte en stilte in jezelf, open en verwarm je hart.

“inresonantie”
Anne &Jacinta van “Inresonantie” geven al vele jaren Klankhealing Concerten.

Door onze jaren lange ervaring en ontwikkeling in het werken met de helende kracht van de klanken, hebben wij de concerten die wij geven steeds verder kunnen ontwikkelen en verfijnen. Wij werken vanuit een liefdevolle intentie met aandacht en zorgzaamheid. Waarbij wij ons verbonden voelen met de bron en alles wat leeft.

We verwelkomen je graag op een van onze concerten.

 

Aréke van der Meer & Bas van Leeuwen    www.areke4you.nl
Workshop: klankhealingen voor groepen.

Samen met Bas geef ik klankhealingen voor groepen, om eens heerlijk uit je hoofd te komen, te ontspannen en daarna lekkerder te kunnen slapen, wat allemaal helend werkt. Want RUST, en TIJD voor nietsdoen DAT hebben we nodig. Op dit festival kan je daar ook van komen genieten AANRADER!!!

WEES WELKOM!

Aréke & Bas

 

Aréke van der Meer    www.areke4you.nl
Sjamanistische Healingen – Privé Sessies

Ik ben Aréke en werk intuïtief op basis van sjamanisme. Mijn handen zijn helend, dat is een geboorte cadeautje.
Wat ik doe is de " harmonie" van mensen, dieren en huizen herstellen.
Ook werk ik met mijn stem, drum en verschillende akoestische klankinstrumenten, vanwege de trillingen die daarmee ontstaan en op diep niveau je zelf helend vermogen activeren.Ik geef op het festival 1 op 1 sessies van een half uur, dan geef ik een intuïtieve heling waarmee de harmonie hersteld wordt zodat je je balans weer terug kan vinden.


 

Banu  www.shamana.nl
Workshop
: Shamanic Yoga Journey

Shamanic Yoga slaat de brug tussen Yoga, Healing en Sjamanisme.
Herken je dat ook soms? Dat je je niet helemaal verbonden voelt met jezelf en de wereld om je heen? Dat je niet VOLLEDIG jezelf kunt Zijn?

Tijdens de 8-weekse workshop Shamanic Yoga Journey maken we contact met onze lichaam en geest, adem en de beweging, met onszelf en anderen, met al dat IS, om meer verbinding te ervaren van EENHEID.
We werken zowel met het fysieke- als het energetische lichaam.
Door bewustwording, liefdevolle aandacht en rust te brengen in het fysieke lichaam, laten we de energie stromen en kunnen we langzaam reizen naar de subtiele lagen van je bewustZijnsveld, naar de authentieke kern van (je) ZIJN van wie je werkelijk bent.


We brengen als het ware Licht in de vergeten/verborgen stukken van jeZelf, waardoor er ruimte ontstaat voor healing en meer verbinding.

‘Yoga is the journey of the Self, through the Self, to the Self.’
Elke workshop werken we met een andere thema, dat samenhangt aan een bepaalde energiecentrum/chakra binnen het lichaam.

Dit doen we in kleine groepen via:
Yoga asanas/houdingen, ademhalings- en meditatietechnieken, energiewerk, lichaamswerk, dans, klanken en stembevrijding, verschillende healingtechnieken in combinatie met sjamanistische rituelen, zoals o.a. trancereizen, ceremonie- en cirkelwerk en soundhealing.

Wat er wil ontstaan ontstaat, precies dat wat er op dat moment nodig is.
Door op een mindful en heartfull manier te werken met het lichaam, de dans van adem, spirit en beweging, wordt er een staat bereikt van ‘versmelting’ en eenwording. Yoga betekent ook ‘union’ of ver-één-iging, een reis door de verschillende dimensies van jeZelf. Ga je mee?


Banu   www.shamana.nl
Shamanic Trance Journey: Meet your Spirit Animal

Krachtdieren zijn Spirit-helpers die met ons meereizen door het Leven. Vaak heb je al eerder een verbinding gevoeld met deze dieren en kunnen ze zich laten zien op momenten wanneer je ze nodig hebt. Als je door moeilijke tijden gaat bijvoorbeeld, of veel angsten ervaart, je je even verdwaald voelt of zoekend bent naar verborgen delen van jezelf.

Wil jij je krachtdier ontmoeten en er mee leren contact maken?
Wees dan welkom in deze ervaring, waarin we eerst lekker in het lichaam komen en daarna samen op reis gaan naar de subtiele lagen van je Zijn om in contact te komen met jouw unieke krachtier.

Shamana:
Mijn naam is Banu en ik ben Shamana.

Ik geloof dat wij allemaal kunnen werken met het zelf-helend vermogen van ons lichaam; We hebben allemaal een inner-shaman(a), een medicijnvrouw/man, een healer in ons zitten. We zijn ons echter niet altijd bewust van de kracht, magie, potentie en mogelijkheden die in ons huist. Of we zijn het even vergeten.
Mijn doel is om licht te schijnen op deze stukken, om meer bewustwording hierin te brengen.

Door middel van begeleide meditaties, bewustwordings-oefeningen, lichaamswerk, yoga, ademwerk, coaching en sjamanistisch energiewerk, betreden we samen het bewustzijnsveld, om meer verbinding te brengen tussen het fysieke en energetische lichaam, om meer licht te schijnen op jouw Zijn.
Om oude patronen en programmaties, die je tegenhouden om werkelijk jezelf te zijn en jouw plek in te nemen te herprogrammeren en/of transformeren,
zodat je weer aan het stuur kan zitten van je leven om vanuit jouw plek weer in je kracht te staan.

De vormen waarin ik werk zijn 1op1 individuele sessies Energetisch/Sjamanistisch Healing, Yoga en Transformatieve Coaching.

Daarnaast geef ik groepsworkshops zoals Shamanic Yoga, groepsceremonies zoals Trance-/Droomreizen, Klankceremonies, SisterCirkels en Cacaoceremonies.

Als gecertificeerde yogadocente en coach begeleid ik mensen die (fysiek, mentaal, energetisch en/of spiritueel) 'vast' zijn te komen zitten (bijv.door een burnout, ongeluk, etc). Ook ben ik gespecialiseerd in Whiplash-problematiek.

Als energetisch healer werk ik onder andere met de chakras (energiepunten in en om het lichaam) en het kwantum energetisch veld om de energie weer in en om het lichaam goed te laten stromen. Daar waar healing nodig is, maak ik gebruik van verschillende technieken zoals magnetiseren, handoplegging, massage en/of gebruik ik kristallen, klanken, trommels, ratels en andere instrumenten en gebruiken uit oude (sjamanistische) leringen om het lichaam weer te her-balanceren en op celniveau te (her)activeren.
Wat er op dat moment nodig is, ontstaat vanzelf. We werken met de elementen en de energie van Moeder Aarde die voor diepe gronding zorgt en komen weer in resonantie met onze ware 'natuur'.

Zowel bij individuele sessies als groepsworkshops kunnen ook vormen van klankwerk/stembevrijding, dansen/meditatie in beweging, trancereizen, innerlijk kind werk en ritueelwerk bij komen kijken, afhankelijk van wat nodig is op dat moment.

Voor meer informatie, zie website of mijn Facebookpagina!Caro Daalder   
www.carodaalder.nl 

Workshop: De Kracht van Dolfijn

Dolfijnen zijn bijzondere dieren. De krachten die ze hebben zijn nog niet helemaal ontdekt. Maar de krachten die we van dolfijnen kennen zijn, speelsheid, communicatie, groepsenergie, jachtinstinct, samenwerking en nog heel veel meer. De volle maan hoort ook bij de dolfijn, en dit 13e sjamanistische festival krijgt de energie van de volle maan mee, die de dag erna op haar hoogtepunt is.
Hoe kunnen wij de kracht van dolfijn in ons leven gebruiken?
Laten we dat met elkaar gaan ervaren! 

Cees Elenbaas    www.ochtendnevel.nl
Sjamanistische Healingen - Privé sessies

De sjamanistische healingen die ik geef zijn intuïtieve healingen om de energie van de cliënt weer in balans te brengen. Deze healingen geef ik op lichamelijk, energetisch en zielsnivo.

Door trommelen en zingen maak ik contact met de spirits om hun hulp en bescherming te vragen tijdens de healing. De spirits helpen me afstemmen op en contact maken met de ziel van de cliënt. Door middel van beelden en gevoelens die ik door krijg wordt me duidelijk gemaakt waar bij deze specifieke healing aan gewerkt mag worden. Bij de healing maak ik gebruik van magnetiseren, geleide meditatie of ga ik in trance waarbij ik een reis maak naar de werelden voor of met de cliënt.
De duur van de healing is een half uur maar kan nog enkele dagen doorwerken. Ervaring leert dat deze healingen een grote verandering in ons leven kunnen bewerkstelligen door de aanraking op zielsniveau. 

Cees Elenbaas    www.ochtendnevel.nl
Workshop: Drumworkshop

Drumworkshop waarbij we Uil in de stilte ontmoeten. Gezamenlijk gaan we drummen om bij onszelf te komen, elkaar te verwelkomen en alles om ons heen. Al drummend verbinden we ons met de energie van Uil die we tijdens de trancereis ontmoeten.
De workshop wordt gegeven door sjamaan Ochtendnevel.
Meenemen: eigen drum (als je die niet hebt kun je er een lenen), deken en sokken voor tijdens de trancereis 

Coen Tuerlings    www.shamantouch.com
Workshop: Tribal Circles

Coen noemt zichzelf een "Tribal Coach", een expert in krachtvelden en resonantie bewustzijn binnen relaties en groepen. Een Tribal Coach laat zich beïnvloeden door oorspronkelijke denkwijzen van sjamanistische gemeenschappen en creëert nieuwe technieken die ten dienste staan voor de gemeenschap in het algemeen.

Tribal Circles is een krachtige sjamanistische workshop waarmee je waardevolle verbindingen kunt maken tussen het fysieke en het niet-fysieke, tussen het hoofd en het hart en de samenhang van resonantie-velden in relaties.

Geniet van je volle levendigheid via adem, beweging, geluid en aanraking. Verdiep je intieme relatie met de tribe en sta jezelf toe geraakt te worden door een diepere verbinding met jezelf en anderen.

Tribal Circles is een plaats waar je thuis kunt komen in je eigen proces van ontwaken, gericht op het ervaren van de Tribal Spirit en het waar maken van je voorbestemming.

Een krachtige manier om je innerlijke wereld te verdiepen, groots, belichaamd en verbonden met gelijkgestemde mensen die op een missie zijn om wonden, trauma's en verwaarlozing te helen, samen in verbinding.

Leer om blokkades in je levensstroom te ontdekken en te herstellen. Blokkering in de levensstroom leiden tot verlies van energie, disharmonie in het functioneren van je lichaam en onrust in je denken.

Door zelf het potentieel van je resonantie-veld te ervaren, groeit je zelfvertrouwen om met de dagelijkse beslommeringen om te gaan. Je wordt uitgedaagd om je persoonlijke kracht te gebruiken, van anderen te leren en dit na de training voort te zetten.

Stimuleer bewust contact met andere niveaus van realiteit waar transformaties kunnen plaatsvinden.

Tribal Circles geeft je inspiratie voor een concreet doel in je leven. Je leert bewust keuzes te maken op basis van zelfkennis en zelfwijsheid. Dit voelt als een opluchting! Leven vanuit je oorsprong levert uiteindelijk meer passie, levenslust en kracht op.


 

Ilonka Heideveld   www.loosterveld.nl
Workshop: Heilige Ademceremonie: Het lied van Dolfijn

Dolfijnen zingen. Ze zingen van ademen. Van hoe je door je af te stemmen op je ademhaling, je afstemt op je ziel. Ze zingen van de scheppende kracht van water. Met hun lied nodigen ze je uit je af te stemmen op je ademhaling, naar binnen te keren en contact temaken met je ziel. Te luisteren naar jouw zielslied. Om thuis te komen bij jezelf en om te luisteren naar wat er in jouw leven geboren mag worden.

In de trancereis ga je zwemmen met dolfijnen. Luisteren naar hun lied. Je verbinden met jouw zielslied, met wat er in je levengeboren mag worden. Aan sluitend maken we een offer van zaden en bloesem om dat lied kracht bij te zetten. Met je adem verbind je je met je offer en dat mag je meenaar huis nemen.
Ilonka Heideveld  
www.loosterveld.nl

Terug naar je natuur

In balans zijn, met jezelf, met je omgeving. De eerste mensen die hier rondtrokken, warenonderdeel van de natuur. Door in balans met de natuur, met Moeder Aarde, televen, waren ze zelf in balans. Wij leven niet meer in de natuur, maar gaan de natuur in om bij ons zelf thuis te komen. En toch, ergens diep van binnen ben je nog steeds onderdeel van en verbonden met de natuur.

In de trancereis neem ik je mee de natuur in, word je weeronderdeel van de natuur. Krachtplekken, bomen, stenen, dieren, door je er mee te verbinden, verbind je je met jouw natuur, kom je bij jezelf thuis. Jij, mooie man, mooie vrouw, vol in je schoonheid, vol in je kracht, vol in je zachtheid, goed zoals je bent. Aansluitend doen we een kleine ceremonie om je verbindingkracht bij te zetten.


 

Jolanda Setz   www.courantcoaching.nl
Workshop:
Flipper de Flapper Taal

Dolfijnen zijn natuurlijk prachtige dieren: intelligent, intuïtief, speels, liefdevol, behulpzaam, vrij en ze dragen de eeuwige innerlijke glimlach. Het zijn zoogdieren, wat voor een vis heel bijzonder is en staan dicht bij ons, mensen. In de vorige eeuw genoot ik als klein meisje van Flipper de Flapper/het is een dolfijn om trots op te zijn!

In deze workshop gaan we ons verdiepen in de communicatie van de Dolfijnen en ons daarmee verbinden. Via speelse oefeningen en een trancereis gaan we op dezelfde manier als Dolfijnen verbinding maken met het innerlijk weten en de eeuwige glimlach en ook gaan we op een creatieve manier uiting geven aan onze verbinding met de Dolfijn
 

 

Marijke Liebrechts-Piek   www.maresma.nl
Magische Kamer:
 Voetreflex zone behandeling.


Deze dag geef ik je graag een korte behandeling van 20 minuten waarbij de organen en weefsels van ons lichaam worden behandeld.

Al de organen en weefsels van ons lichaam worden weerspiegeld in onze voeten onderverdeeld in zones. Door deze zones te behandelen d.m.v. druk en massage krijgt het lichaam een betere doorbloeding, een betere afvoer van afvalstoffen en een betere energiedoorstroming.
Bovendien heeft voetreflexzonetherapie een zeer ontspannend effect op lichaam en geest.
Voetreflexzonetherapie is een complementaire (aanvullende) behandelmethode voor gerichte klachten, als preventieve behandeling of ter ontspanning. Voetreflexzonetherapie is géén vervanging van de reguliere behandelmethodes. 

Mirjam Plaisier   www.yahete.nl
Magische Kamer: Sensi therapie

Sensi-therapie, wat is dat eigenlijk?

Met behulp van een biosensor en via een vast meetprotocol wordt gemeten, welke behandelmethoden er nodig zijn om je lichaam te healen. Deze behandelmethoden worden direct in de behandel sessie uitgevoerd.  Door mijn persoonlijke aanpak om tijdens de behandeling diverse technieken toe te passen, kan in zeer korte tijd de kern c.q. de oorzaak van eenklacht worden uitgemeten. Hierdoor kan er direct en snel aan de oplossing toegewerkt worden.

Wat is het doel?

Het in balans brengen van lichaam en geest en het direct op gang brengen van het (healing) proces. Dit doe je door te zoeken naar de onderliggende patronen. Je meet uit of het nodig is om gifstoffen uit het lichaam te halen, dit kan m.b.v. remedies en/of orthomoleculaire preparaten.Soms is het nodig is om te stoppen met het toevoegen van gifstoffen in het lichaam, dit doe je door een dieët uit te meten en te kijken of er een  allergie of intolerant voor een voedingsmiddel is. En dan eventueel ter  ondersteuning van het herstelproces kun je gebruik maken van o.a. remedies en/of edelstenen.Uit ervaring is gebleken dat de Sensi-therapie meestal van korte duur is en snel resultaat kan geven. 3 tot 5 sessies zijn vaak al voldoende.De behandeling duurt 1,5 tot 2 uur per consult, dit is afhankelijk van wat er onderweg tijdens de behandeling zich voordoet. Bij kinderen is dit korter.

Voor wie?

Zowel volwassenen als kinderen kunnen effectief met Sensi-therapie behandeld worden. Deze brede en unieke therapie is geschikt voor veel problemen en lichamelijke klachten. Ik zet ook Sensi-therapie in tijdens rouwbegeleiding. Naast alle Sensi-technieken (deze staan op mijn website), gebruik ik tijdens de behandelingen mijn kennis, die ik opgedaan heb in de opleidingen tot holistisch/coach therapeut en sjamanistisch/energetisch healer. Dit maakt mijn behandelingen persoonlijker en nog dieper afgestemd op dat wat nodig is.

Tijdens het festival zal ik maar een klein deel van een Sensi- sessie kunnen uitvoeren, ik ga proberen je een zo goed mogelijk beeld te geven van wat Sensi voor jou kan betekenen.

Ik zie je graag verschijnen om kennis te maken,Yahete

Mirjam Plaisier
Peter den Haring     www.peterdenharing.nl                                                                         
Workshop: Trancereizen

Ik werk dan met (licht-)hypnotische technieken, die voor de meeste mensen toegang geven tot verborgen of onderdrukte gebieden in het onderbewustzijn. Die informatie kan uit vorige levens stammen maar net zo goed een archetypische voorstelling uit het zg. collectieve onderbewustzijn zijn. Ook een geleide fantasie of bijna-droom kan je nuttige en leuke inzichten verschaffen. Ik demonstreer in deze workshop een dergelijke trancereis. Wie daarvoor niet zo gevoelig is, help ik later op weg met helderziende waarnemingen uit de aura. Mijn aanpak is serieus maar ook vrolijk en relativerend. Je kunt zo op zoek gaan naar talenten en vaardigheden, naar liefdes en vreugde uit vorige levens. Ik laat je ondertussen ook kennismaken met een oefening voor beter gronden en het schoonmaken van je aura van niet-eigen energieën. Deze staan ook op mijn CD (na de workshop verkrijgbaar). Ook is er een CD beschikbaar die je privé Trancereis begeleiden kan
Peter den Haring   
 www.peterdenharing.nl                                                                          
Workshop: Familie Opstelling


Een Familie Opstelling is een moderne, paranormale vorm van groepstherapie die veel terrein wint bij het aanbod van vernieuwende therapieën. Deelnemers (representanten) stellen zich bewust in een lichte trance open voor de geest van iemand of iets. Overledenen, entiteiten, buitenaardsen, aardewezens, concepten, idealen, noem maar op. Van te voren moet men daarom goed gronden en even leren hoe aanklevende ballast los gelaten kan worden. De opgewekte trance moet ook bewust afgesloten worden. Je kunt met dit systeem beter zicht krijgen op familiekarma, onverklaarbare tegenwerking of ongrijpbare angsten.


 

Suzanne Stolk   www.facebook.com/skywalkersjamanisme
Workshop: Eenheidshealing

Een krachtig ritueel van vergeving en transformatie waarbij je verantwoording neemt voor je eigen wereld die je gecreëerd hebt. Binnen de eenheid die we op zielsnivo vormen ervaren we dingen die niet prettig zijn, die we niet leuk vinden die blokkades vormen om ons Ware Zelf te kunnen zijn. Zien, horen, proeven en voelen we het leed wat er is binnen in jezelf, je medemens of wereldwijd. We gaan voorbij de grenzen van verwijt, angst en pijn. Het is aan jou om jezelf en daarmee de wereld te helen.

Geïnspireerd door het hawaiiaanseho’oponopono en verschillende soorten Despacho ceremonies geeft Suuz vorm aan dit ritueel door verbinding te maken met Spirit om datgene wat gemanifesteerd wilt worden te laten stromen.

“Eenheid van Goddelijke schepper, vader, moeder, zoon en dochter. Als ik, mijn familie en voorvaderen U, uw familie of voorvaderen heb beledigd door woorden, daden en handelen vanaf het begin van de schepping tot het heden dan vraag ik U om vergiffenis. Laat dit alle negatieve herinneringen, blokkades, energieën, vibraties schoonmaken, zuiveren en loslaten en ze transformeren in puur licht. En het is gebeurd. Origineel gebed van Morrnah ,de kahuna (healer, Hawaï)”


 

Trees Mooiman en Jolande Verkroost   kruidentrees@gmail.com
Workshop: Eerste Hulp Bij Overlijden

Rouwvrouwen Trees en Jolande laten je in deze interactieve workshop kennis maken met de Sjamanistische
rituelen, kruiden & etherische oliën die je kunt gebruiken bij sterven, dood en rouw
.


Wie is Trees: Trees is Kruidentrees, Kruiden, planten bomen zijn mijn passie, ik leef met de natuur, met de fasen van de Maan ,beweeg met het jaarwiel mee en verwonder mij elke dag weer hoeveel wijsheid, kracht en liefde Moeder Aarde ons belangeloos geeft en laat zien.  Net zoals onze voorouders leef ik de religie van de natuur.

Ik geef vanuit mijn passie graag mijn kennis door en organiseer regelmatig workshops en vieringen op het gebied van Maan Magie, Kruiden & Aromatherapie

Ook geef ik nog op verzoek, met veel plezier reflexzonemassage.

In het dagelijkse leven werk ik als psychiatrisch verpleegkundige met ouderen. Ook hier kan ik gelukkig mijn kennis op het gebied van massage, kruiden en aromatherapie uitvoeren in de rol van complementaire verpleegkundige.
Vera Whistler  www.sjamanin.com                                                                                                  
Workshop: Visiondance

Dit is een heel oud , bijna vergeten ritueel van indianen,  dat tot doel heeft een visioen te krijgen  door middel  van dans. Het visioen geeft zicht op wat er mogelijk is in de toekomst.                                                                      Visioenen zijn altijd een bron van inspiratie geweest voor individuen en gemeenschappen. Zij geven oriëntatie aan het leven en zijn bronnen van kracht, vreugde en genezing .

In de workshop maak je eerst een sjamanistische reis, dat is een visualisatie, begeleid door trommel of ratel, om je persoonlijke krachtdier te ontmoeten. Daarna beeld je in dans dit dier uit, dat jou steunt bij het daaropvolgende ritueel. ( We dansen op blote voeten of anti-slipsokken).

Het ritueel bestaat uit dans en zang, herhalend en monotoon van karakter, waardoor je ontvankelijker  wordt  voor de diepere lagen van je bewustzijn. Van daaruit maak je verbinding met je voorouders, die waardevolle  kennis en wijsheid te bieden hebben.

Na het ritueel is er een korte nabespreking om je ervaringen te kunnen delen.

Visiondance is iets voor jou als het voorgaande je nieuwsgierig maakt en je psychisch en fysiek normaal belastbaar bent.Mocht je bewustzijns-veranderende middelen gebruiken of neiging tot epilepsie, dan is het niet raadzaam dit ritueel  te doen.

Eventuele benodigdheden :
iets om te schrijven,
een ratel en/of een trommel
een blinddoekContact:

Voor meer informatie en afspraken kun je bellen of mailen met:

Caro Daalder

Mobiel: 06-2420 5581

Mail:
dequest@live.nl


 

[home]

  
 

 

  Site Map