Orakelen
 
 
  We organiseren regelmatig orakel of tarot avonden. 
Voor meer informatie kun je je aanmelden voor mijn nieuwsbrief of contact opnemen.
Het is ook mogelijk om een privé afspraak te maken voor een orakel sessie.

Tarot:

De Tarot is in feite, een simpel kaartspel met beelden van torens, koningen en koninginnen, wagens engelen en demonen, de zon, de maan en de sterren, maar toch is het meer dan dat!!! De Tarot is een boek zonder woorden, met mystieke en verborgen kennis, een geheime taal met boodschappen van het verleden en van de toekomst. De Tarot is de erfenis van een arcane kennis die de weg naar bewustheid wijst. Het werkt als een spiegel, een magische spiegel die de binnen en buiten werkelijkheid weerspiegelt…….zonder te oordelen. De beelden van Tarot beschrijven deze werkelijkheid vanuit verschillende perspectieven. De Tarot kan naar belangrijke veranderingen leiden, ze kan een duidelijke waarneming van ons leven en van ons zelf geven, en ze stelt zich alleen open voor diegene die haar willen gebruiken om een hoger niveau van bewustheid te bereiken. Een Tarot lezing kan een algemene lezing over je leven zijn, maar kan ook gelezen worden naar de vragen die je over je eigen leven hebt.

 

 

Veren Orakel:

Vogelveren worden al eeuwen gebruikt door sjamanen over de gehele wereld, zowel voor healing, rituelen als orakelen.
Bij een Veren Orakel kies je zelf de veren uit die je het meest aanspreken, de sjamaan zal je vertellen wat dit orakel aan jouw te vertellen heeft . Iedere veer heeft zijn eigen kracht en betekenis, maar de energie van jezelf vult het orakel aan.
Het is mogelijk om de veren te kopen en hier verder mee te werken, te gebruiken als smudge veren, healing veren, in rituelen of gewoon op te hangen en van de schoonheid en energie te genieten. 


Kosten: € 25,- per sessie van 30 minuten

Een afspraak maken is noodzakelijk!


 

Contact:

Voor meer informatie en afspraken kun je bellen of mailen met:

Caro Daalder

Mobiel: 06-2420 5581

Mail: 
dequest@live.nl  
 

[home]

 
 
 
 
 

 

  Site Map