Heel Jezelf
  

Heel Jezelf

Energetische Healingen zijn de oudste healingvorm die de mensheid kent. Dit is ontstaan toen de mensheid ontstond door de sjamanen. Energetische healingen vinden plaats op ieder niveau, zowel fysiek, mentaal, gevoel en emotioneel als spiritueel.

Ieder mens heeft af en toe een blokkade. Soms door stress, soms door traumatische ervaringen van het leven zelf. Deze blokkades zorgen ervoor dat onze levensenergie niet goed kan doorstromen. Hierdoor voelen we ons vaak moe, energieloos, koud, en niet optimaal. We kunnen leren om bewuster met onszelf om te gaan en hierdoor bijtijds te ontdekken waar we behoefte aan hebben, en onszelf dit ook te geven.

In deze cursus van 7 dinsdagavonden gaan we ervaren hoe we meer bewust worden van onszelf. Hoe we ons lichaam, gevoel en ratio kunnen ervaren op een andere manier. Hoe we onze levensenergie weer goed door ons lichaam kunnen laten stromen.

We gaan werken met verschillende healing technieken, de basis waar ik mee werk is sjamanisme dit is de oudste healingvorm die de mensheid kent.

 

Plaats:

Centrum Djoj

Data:

volgt later in de tijd

Tijd:

19:30 tot 22:15

Kosten:

245,- voor 7 dinsdagavonden, inclusief koffie/thee

Aanmelding:

www.djoj.nl

   


 
Contact:

Voor meer informatie en afspraken kun je bellen of mailen met:

Caro Daalder

Mobiel: 06-2420 5581

Mail:
dequest@live.nl

[home]

 

 

  Site Map