Ook nieuwsgierig naar wie we zijn?


 

 

 

De Quest eigenaar en oprichtster

Caro Daalder

 

Caroline, heeft van huis uit veel over het reguliere geloof geleerd en de stromingen daarin. Spiritualiteit is altijd een belangrijke verbinding in haar leven geweest. Er werd ook veel gediscussieerd over het vinden van je eigen weg in het geloof.  Zij heeft haar spirituele weg gevonden in het Sjamanisme, wat een thuiskomen voor haar was. 

Na een spontane ontmoeting met een Medium in 1984 heeft ze zich verder ontwikkeld in de spirituele wereld. Vooral in het Sjamanisme en de verschillende stromingen hierin waaronder Siberisch, West-Europees, Noord-Amerikaans Sjamanisme.

Maar ook in Intu´tieve ontwikkeling, boeddhistische Meditatie, Re´ncarnatie, Trance-Communicatie, Opleiding coach,
gesprekstechnieken, intu´tieve ontwikkeling en veel meer. 

 

Ze heeft zich gespecialiseerd in healing, o.a. Sjamanistische Healing, Klank & Healing, Intu´tieve Heling, en is gediplomeerd Sportmasseur  Reiki I & II, Tera Mai Reiki I en II, Magnetiseur, Ontspanning Massage, Intu´tieve Massage. 

Sjamanistische Massage een massage techniek die zij zelf heeft ontwikkeld, en vele mensen van heeft laten genieten. 

Na afronding van haar opleiding als Parapsycholoog heeft ze zich gespecialiseerd in Sjamanisme, Magie, Witchcraft, Dru´disme, de natuurtradities. En speciaal in de healing vormen hierin. Zij is ingewijd in verschillende healing tradities.

Haar thuisbasis is in het sjamanisme, de oer-oude healingen, de inzichten, wijsheid en het vinden van je eigen levenspad hierin heeft ervoor gezorgd dat ze zich verder is gaan ontwikkelen en specialiseren in healingen, het helpen van mensen in alle vormen, en hun levenspad helpen belichten. 
 

De eenheid van al wat is, is haar basis geworden in het leven, Om deze eenheid te kunnen en mogen delen heeft ze in 2008 
De Quest opgericht, een Sjamanistisch opleidingsinstituut,.
Hierin is haar levenswerk, geloof en passie met elkaar verbonden en geeft ze workshops, cursussen, opleidingen, privÚ sessies, healingen en andere activiteiten waarin Sjamanisme de basis vormt.

Haar grootste passies zijn mensen en natuur, de verbindingen en contacten met en tussen mensen, en tussen mens en natuur.

Werken met groepen, maar ook individueel is haar specialiteit en passie, en dit doet ze dan ook met veel liefde, plezier, duidelijkheid, humor en inspiratie.

Contact: 06 24 20 55 81, mail: dequest@live.nl

 

 

Energetisch verbonden aan De Quest
  

Cees Elenbaas

Al van jongs af aan heeft Cees het gevoel dat hij anders was, zo praatte hij met de spoken op zolder. Dit was voor de mensen in zijn omgeving erg vreemd. En hierdoor heeft hij zich al jong afgesloten van de mensen om zich heen en is hij een eenling geworden. Welke kenmerken hij nog steeds heeft al zijn ze niet meer zo sterk als vroeger.

Vanaf 1991 heeft hij zijn eerste stappen op het spirituele pad gezet.
Hij heeft de volgende cursussen en opleidingen gevolgd : Astrologie, mediteren, magnetiseren, intu´tieve ontwikkeling en sjamanisme, waarvan drie jaar Siberisch sjamanisme, en drie jaar Noord-Amerikaans sjamanisme. Dit was voor hem een thuiskomen,hier ligt zijn passie en zijn kracht. Veel kennis heeft hij van de spirits ontvangen.

In 2009 heeft hij tijdens een trancereis een inwijding tot sjamaan gekregen. Waarbij de verbinding met de krachten van de schepping heel intens was. Tijdens deze inwijding heeft hij de sjamanennaam White Spirit (ochtendnevel) ontvangen.

Cees geeft healingen en rituelen, is gespecialiseerd in het opheffen van vloeken, het reinigen van huizen, en hulp bij stressklachten. Ook maakt hij zijn eigen sjamanen trommels en kun je bij hem terecht om je eigen trommel te maken.
Contact: www.ochtendnevel.nl 

 

                                          Samantha_2 

 

 

Samantha Gonzalez 

Samantha is opgegroeid en Engeland en Spanje. Al op jonge leeftijd voelde zij de verbinding met de natuur en bracht vele uren door met het struinen door de bergen en bossen. Haar spirituele thuis is in de hooglanden van Schotland, waar zij zich het meeste op haar gemak voelt. Daar ervaart ze de kracht en energie van het land en de verbinding die wij allen met de aarde hebben.

Over de jaren is Samantha bezig geweest haar spirituele pad te vinden en heeft ervaring opgedaan en vele cursussen gevolgd  in verschillende stromingen, van hekserij, reiki, energetisch healen, runen lezen, Munay Ki en Nusta Karpay inwijdingen tot uiteindelijk haar pad haar bij het sjamanisme bracht waarin zij alles vond wat zij zocht en wat bij haar past. Vooral de natuur, de bomen, het stenenvolk, de energie van de aarde, de elementen, hierin voelt zij zich thuis. Het hernieuwde contact met onze natuurlijke omgeving.

Ze kwam in contact met sjamanentrommels en leerde hoe de trommel je verbindt met je innerlijke zelf en jezelf met je omgeving, je plek op deze aarde. Hoe de slag van de trommel je in een meditatieve staat kan brengen en dat je in deze staat overal heen kunt reizen en inzichten vergaren. Drums zijn haar passie en dit brengt Samantha tot uiting in de drumcirkels die zij organiseert.

Samantha richt zich vooral op het sjamanisme dat dicht bij haar hart ligt, met name het Europees sjamanisme. Zij organiseert workshops en cursussen op het gebied van Keltisch Sjamanisme, Runenwijsheid, Keltisch Boomorakel en het Ogham orakel. Samantha wil ook graag in de nabije toekomst spirituele reizen gaan organiseren naar bijzondere krachtplekken in Schotland.

Contact: www.drumwoman.nl 

 

  

 

Contact:

Voor meer informatie en afspraken kun je bellen of mailen met:

Caro Daalder

Mobiel: 06-2420 5581

Mail: 
dequest@live.nl   

[home]

 

 

 

  Site Map